Tarieven


De kosten zijn:

Therapie (individueel/relatie/gezin) € 90,00 per uur
Coaching

€ 90,00 per uur

Leertherapie

€ 90,00 per uur

Consultatie en werkbegeleiding voor professionals

€ 90,00 per uur

Telefonisch consult

€ 30,00 per half uur

Uitgebreid email consult

€ 20,00 per mail

Trainingen, workshops en lezingen

op aanvraag

Het tarief is inclusief btw en is gebaseerd op gesprekken van 1 uur. Afspraken die meer tijd nemen, worden naar rato berekend.

 

Wanneer je niets vergoed krijgt en het is financieel niet haalbaar voor je, neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Als dit niet het geval is, wordt de afspraak in rekening gebracht. Let op; de factuur kan dan niet bij de zorgverzekeraar worden ingediend en kosten komen volledig voor eigen rekening.


Jeugdhulp

Praktijk voor Kind en Gezin biedt(zwaardere) ambulante specialistische / (gezins)therapeutische jeugdhulp, ook om verwijzing naar de zwaardere Jeugd-GGZ en verplichte jeugdzorg te voorkomen. Verwijzing via CJG en huisarts. Voor jeugdzorg is Praktijk voor Kind en Gezin zorgaanbieder van de gemeenten ApeldoornZutphenLochemHattemHeerdeVoorst en Brummen.

 

Voor jeugdhulp geldt momenteel een wachttijd voor aanmelding van 4 maanden en een wachttijd behandeling van 4,5 maand. (geactualiseerd op 29-07-19)

Jeugdhulp ( met dienstverleningsovereenkomst DVO)  
Zwaardere ambulante specialistische jeugdhulp - Behandeling Hoog

2019: € 96 per uur